Baton proteinowy Sztanga 70g
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Baton proteinowy z dobrym składem Sztanga
Baton proteinowy Sztanga (22% białka roślinnego) to idealna przekąska z bardzo dobrym składem. Wysoka zawartość roślinnego białka charakteryzuje ten produkt.
Skład batona wysokobiałkowego Sztanga:
daktyle, orzechy ziemne, białko ryżu brązowego (19%).
- Masa netto produktu: 70 gramów
Atuty białkowego batona ze zdrowym składem:
- Tylko naturalne składniki,
- Nie zawiera cukru,
- Brak w nim konserwantów, syropów, polepszaczy ani żadnych innych niepotrzebnych składników,
- Surowce do wykonania batonów również nie zawierają konserwantów,
- Batony Sztanga są wegańskie i bezglutenowe,
Uwaga alergicy – baton Sztanga zawiera orzechy!
Baton proteinowy Sztanga – Tabela wartości odżywczych
Tabela Wartości | 100 g | 70 g |
Wartość energetyczna | 1590 kJ/ 380 kcal | 1113 kJ/ 266 kcal |
Tłuszcze | 11,9 g | 8,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g | 1,2 g |
Węglowodany | 42,3 g | 29,6 g |
w tym cukry | 35,1 g | 24,6 g |
Białko | 22,1 g | 15,5 g |
Sól | 0 g | 0 g |
Baton wysokobiałkowy – pozostałe informacje
Baton proteinowy Sztanga zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu. Może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.
Zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
- Sposób przechowywania - W suchym i chłodnym miejscu
- Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty produkcji
Dane techniczne
Wysyłaj do EmpikPlace | Tak |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.