Kakao kruszone
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Jakie kakao jest najzdrowsze?
Jeśli zastanawiasz się, jakie kakao jest najzdrowsze, wybierz jego surową, nieprzetworzoną wersję! Kruszone ziarna kakao to prawdziwa bomba antyoksydantów, magnezu i żelaza, które wspierają serce, koncentrację i dodają energii. Ich intensywny smak i aromat sprawiają, że doskonale pasują do owsianek, deserów i koktajli. Ciesz się naturalnym, pełnowartościowym kakao i zadbaj o swoje zdrowie w najsmaczniejszy sposób!
Warto wspomnieć, że kakao to produkt o niskim indeksie glikemicznym. Sprawdzi się w diecie osób chorujących na cukrzycę.
Skład:
Kruszone kakao
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: | 646 kcal / 2713 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 46 g |
- kwasy nasycone | 30 g |
Węglowodany, w tym: | 33 g |
- cukry | 0 g |
Błonnik | 20 g |
Białko | 15 g |
Sól | 0 g |
Informacja alergenna:
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.